Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Ziraat Odaları ailesi Antalya’da buluştu

Ziraat Odaları ailesi Antalya’da buluştu

-Ziraat Odaları ailesi Antalya’da buluştu
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, oda başkanlarına hitap etti:
-“Birlik ve odalarımız olarak son dönemlerde büyük
atılımlar, gelişmeler yaşadık. İnşallah hepimizin gayretleriyle
bu gelişmeler devam edecek”
-“Çiftçimiz, üreticimiz lehine bütün kararları birlikte alıp,
birlikte uygulayacağız”

Antalya – 17.02.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TOBB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Birlik ve odalar olarak son dönemlerde büyük atılımlar, gelişmeler yaşadıklarını belirterek, “İnşallah hepimizin gayretleriyle bu gelişmeler devam edecek” dedi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Antalya’da düzenlediği eğitim toplantısı, Lara bölgesinde bulunan Royal Holiday Palace Hotel’de yapıldı. Eğitim toplantısının ikinci gününde toplantıya katılan Ziraat Odaları’nın başkanlarına hitap eden Bayraktar, yaptıkları çalışmalar, gösterdikleri büyük çabalar dolayısıyla oda başkanlarına teşekkür etti.
Kendisinin de Ziraat Odaları ailesini çok sevdiğini, çok önemsediğini ifade eden Bayraktar, siyaset yapmayı düşünmediğini, kendisine güven duyulduğu ve görev verildiği sürece TZOB Genel Başkanlığı görevini yürütmek istediğini bildirdi. Bu sözleri salonda büyük alkış alan Bayraktar, TZOB’u daha ileriye taşımada kararları ortak almanın önemine vurgu yaparak, “çiftçimiz, üreticimiz lehine bütün kararları birlikte alıp, birlikte uygulayacağız” diye konuştu.
-Bayraktar; “hizmete devam edeceğiz”-
Yönetimi döneminde alınan yolları ve elde edilen başarıları anlatan Bayraktar, kurumun yasasının çıkarılmasından, genel merkez hizmet binasının satın alınması ve tadil edilmesine kadar olan süreçle ilgili bilgi verdi. Hizmete devam edeceklerini ve önlerinde bulunan projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydeden Bayraktar, “Yönetim Kurulu üyelerimizle, Genel Merkezimiz ve odalarımızla Allah’ın izniyle bu gelişmeleri bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.
-450’ye yakın Ziraat Odası Başkanı katıldı-
TZOB’un Antalya eğitim toplantısına Bayraktar’ın yanı sıra TZOB Yönetim Kurulu üyeleri ve 450’ye yakın Ziraat Odası Başkanı katıldı.
Toplantının ilk gününde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdür Vekili Cüneyt Olgaç, sosyal güvenlik reformunun yansımaları ile tarım sigortalılığı konusunda; TZOB Genel Sekreter Vekili Hikmet Yavuzyiğit, birlik mevzuatına ilişkin; TZOB Muhasebe Müdürü Ziram Şahin de muhasebe uygulamalarına dair değişen kurallara yönelik bilgi sundu. Eğitim toplantısının bir diğer oturumunda ise Prof. Dr. Korkmaz Alemdar, iletişim, halkla ilişkiler ile iyi yönetim uygulamaları bağlantısında oda başkanlarına interaktif ortamda bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantının son gününde TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Ziraat odası başkanlarına, plaket ve teşekkür belgesi takdim ederek oda başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.