Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Mardin Tanıtım Günleri’ne katıldı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Mardin Tanıtım Günleri’ne katıldı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Mardin Tanıtım Günleri’ne katıldı

Ankara – 19.09.2012 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mardin Tanıtım Günleri’ne katıldı.
Ankara’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Mardin Tanıtım Günleri’nin bugün yapılan açılışında, standları gezen Bayraktar’a TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cevat Delil eşlik etti.
Tanıtım Günleri’nde Mardin Ziraat Odaları İl Koordinasyon’un standı büyük ilgi odağı oldu.
Bayraktar, Tanıtım Günleri’nin Mardin ekonomisine çok büyük katkısı olacağını bildirdi.
Mardin Tanıtım Günleri’nin açılışa Mardin Ziraat Odası Başkanı Malik Özkan, Kızıltepe Ziraat Odası Başkanı Bedirhan Dinler, Nusaybin Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Doğru, Dargeçit Ziraat Odası başkanı Hüseyin Bozkurt, Ömerli Ziraat Odası Başkanı Fahri Eldemir, Mazıdağı Ziraat Odası Başkanı Feyzi Şan da katıldı.