Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > TZOB Et ve Süt Danışma Kurulu Toplantısı Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleşti

TZOB Et ve Süt Danışma Kurulu Toplantısı Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleşti

-TZOB Et ve Süt Danışma Kurulu Toplantısı Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleşti

-Koronavirüsle mücadele sürecinde hayvancılık sektöründe yaşananlar görüşüldü, et ve sütte üreticilerin sorunları, çözüm önerileri ve yapılması gerekenler konuşuldu

Ankara - 30.04.2020- TZOB Et ve Süt Danışma Kurul Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bakanlık bürokratları, üretici ve kooperatif merkez birliklerinin başkanları ve Ziraat Odası başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda, koronavirüsle mücadele sürecinde hayvancılık sektöründe yaşananlar görüşüldü, et ve sütte üreticilerin sorunları, çözüm önerileri ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Toplantıya, Pakdemirli, Tunç, Bayraktar ve Tarım ve Orman Bakanlığı bürokratlarının yanı sıra Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Nihat Çelik, Türkiye Süt Üreticileri Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil Özcan, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği (HAYKOOP) Başkanı Ahmet Ertürk, Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Mehmet Özkurnaz, Türkiye Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatif Birlikleri Merkez Birliği (KÖYKOOP) Başkanı Eray Çiçek, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kars Ziraat Odası Başkanı Adem Ertaş, Aziziye Ziraat Odası Başkanı Şahsat Karaman, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Tuşba Ziraat Odası Başkanı Hasan Özgökçe, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu, Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkan Vekili Şerif Baykurt katılarak yaşadıkları sorunları ve taleplerini paylaştılar.