Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Sakaryalıların TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ı ziyareti…

Sakaryalıların TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ı ziyareti…

-Sakaryalıların TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ı ziyareti…

-Bayraktar, TZOB’da, Sakarya’dan AK Parti MKYK Üyesi ve Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakaryaspor eski başkanları Aydın Zengin ve Erdal Taşkın,bazı oda başkanları, sendikacı ve politikacılarla bir araya geldi.

 Sakarya – 28.09.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Şemsi Bayraktar, TZOB’da, Sakarya’dan AK Parti MKYK Üyesi ve Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakaryaspor eski başkanları Aydın Zengin ve Erdal Taşkın, bazı oda başkanları, sendikacı ve politikacılarla bir araya geldi.

Bayraktar, 25 Eylül Çarşamba günü, Sakaryaspor eski başkanlarından Aydın Zengin, politikacı Fikri Aslan, eski sendika yöneticisi Orhan Büyü ile Sakarya eski başkanı Erdal Taşkın, eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün babası Sermet Şükür’ü ayrı ayrı kabul etti. 

Şemsi Bayraktar, 26 Eylül Perşembe günü de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek ile Akyazı Ziraat Odası ve Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hüsamettin Şen, Bizim Sakarya gazetesi kurucularından eski politikacı Yaşar Zımba ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Kabullerde Sakarya ile ilgili konular ele alındı.