Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Sakaryalılar, Sakaryalı başkanın oğlunun düğününde buluştu

Sakaryalılar, Sakaryalı başkanın oğlunun düğününde buluştu

-Sakaryalılar, Sakaryalı başkanın oğlunun düğününde buluştu

-Bayraktar, TÜSEMKOM Başkanı Yüksel Tavşan’ın oğlunun

nikah şahitliğini yaptı

Ankara – 03.10.2012 – Sakaryalılar, Ankara’da Sakaryalı başkanın oğlunun düğününde buluştu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları (TÜSEMKOM) Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan’ın oğlu Remzi Doğan Tavşan’ın nikah şahitliğini yaptı.

Remzi Doğan Tavşan ile Gözüm İnşaat’ın sahibi Ahmet Gözüm’ün kızı Emine Gözüm, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen törenle evlendiler.

Çok sayıda konuğun katıldığı gecede ikilinin şahitliklerini TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Erdem, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak ile Gözüm İnşaat ortaklarından Bilal Gözüm yaptı.

Çiftin nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Gecede sanatçı Mustafa Keser sahne aldı.