Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Cumhurbaşkanı Gül’ün, SGK heyetini kabulü

Cumhurbaşkanı Gül’ün, SGK heyetini kabulü

-Cumhurbaşkanı Gül’ün, SGK heyetini kabulü…

-Gül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik ve beraberinde TZOB Genel Başkanı Bayraktar’ın da olduğu SGK heyetini kabul etti

Ankara – 09.05.2014 - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve beraberinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da olduğu Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) heyetini kabul etti.

12 Mayıs Pazartesi günü başlayacak Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Çankaya Köşkü'ndeki gerçekleşen kabul, basına kapalı olarak yapıldı.

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, görüşme esnasında, Cumhurbaşkanı Gül’e doğal afetlerden zarar gören bölgeler ve ürünler hakkında bilgi verdi. Bayraktar, zarar gören çiftçilere sahip çıkılmasını istedi.

Görüşmede SGK Başkanı Yadigar Gökalp ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve SGK Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.