Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Ziraat Odası Başkanları ile tarımda kullanılan elektrikte yaşanan sorunları görüştü

Ankara- 11.05.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ziraat Odası Başkanları ile tarımda kullanılan elektrikte yaşanan sorunlar ve yapılması gerekenleri görüştü.

Bayraktar, Oda Başkanları’ndan elektrik fiyatlarının yüksekliği, çiftçilerin ödeme güçlüğü yaşaması, elektrik borçları nedeniyle destelere konulan blokeler hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Toplantıya, Adana Yüreğir, Adıyaman Besni, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya Suluova, Ankara Gölbaşı, Antalya Muratpaşa, Balıkesir Bandırma, Bolu, Bursa İnegöl, Denizli Merkezefendi, Diyarbakır Çınar, Eskişehir Odunpazarı, Gaziantep Şehitkamil, Hatay Belen, İzmir Selçuk, Kahramanmaraş Elbistan, Konya Karatay, Kayseri Kocasinan, Kırşehir, Kilis, Kütahya, Mardin Nusaybin, Şanlıurfa Hilvan, Yalova Ziraat Odaları’nın Başkanları katıldı.