Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar ziraat odalarını ziyaret ediyor

Bayraktar ziraat odalarını ziyaret ediyor

-Bayraktar ziraat odalarını ziyaret ediyor
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Amasya, Tokat,
Çorum ve Trabzon’da ziraat odası başkanlarının
süreçle ilgili görüşlerini aldı
-Yapılan toplantılarda ziraat odalarının başkanları,
Genel Başkan Bayraktar’a tarımın sorunlarıyla ilgili
bilgi verdi

Amasya/Tokat/Çorum/Trabzon – 08.05.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ziraat odalarını ziyareti çerçevesinde, Amasya, Tokat, Çorum ve Trabzon’da ziraat odaları başkanlarıyla bir araya geldi.
Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Üyesi olan Bayraktar, heyet çalışmaları kapsamında gittiği Amasya, Tokat ve Çorum’da 30 Nisan, 1 Mayıs tarihlerinde temaslarda bulundu. Bayraktar, 6 Mayıs Pazartesi günü de Trabzon’u ziyaret etti.
Amasya’da ziraat odası başkanlarıyla toplantı yapan Bayraktar, çözüm süreci konusunda oda başkanlarını dinledi, görüşlerini aldı. Süreci değerlendiren Bayraktar, telkinde bulunmadıklarını, vatandaşı dinlediklerini, ilgili yerlere ilettiklerini söyledi. Oda başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelen Bayraktar, Amasya Kalesi’ni de gezdi.
Bayraktar, Tokat’a giderken Amasya’nın Aydınca beldesinde belediye başkanı, sivil toplum örgütlerinin başkanları, muhtarlar ve çiftçilerle toplantı yaptı.
Tokat’ta ziraat odası başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen Bayraktar, oda başkanlarıyla süreci değerlendirdi.
Çorum’da, Ziraat Odası’nı ziyaret eden Bayraktar, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ve ekibinin Danıştay kararınca görevlerine devam ettiklerini bildirdi. Sayan ve ekibine bundan sonraki süreçte Çorum çiftçisi için yapacakları çalışmalarda başarılar dileyen Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak Mehmet Sayan’ın daima destekçisi olacaklarını bildirdi.
Bayraktar, Trabzon’da da ziraat odaları başkanlarıyla bir araya geldi. Şemsi Bayraktar, Trabzon Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu ve ziraat odalarının başkanlarıyla çözüm sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.