Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, video konferansla toplantı gerçekleştirdi

Bayraktar, video konferansla toplantı gerçekleştirdi

-Bayraktar; Elmalı, Gazipaşa ve Kaş’ta etkili olan fırtına hakkında bilgi aldı, Antalyalı çiftçilerin sorunları ve yapılması gerekenleri görüştü

Ankara- 09.04. 2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Antalya’nın Elmalı, Gazipaşa ve Kaş ilçelerinde etkili olan fırtına nedeniyle seraların zarar görmesi üzerine, Oda Başkanlarından bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşmede, Antalyalı çiftçilerin sorunları ve yapılması gerekenler de konuşuldu. Görüşmeye Antalya İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Nazif Alp, Elmalı Ziraat Odası Başkanı Salih Kurubaş, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik ve Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer katıldı.