Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Trabzon Ziraat Odalarının başkanlarından, Trabzon tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı

Bayraktar, Trabzon Ziraat Odalarının başkanlarından, Trabzon tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Ankara-11.11.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Trabzon Ziraat Odaları’nın başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda, Trabzon tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Toplantıda Bayraktar’a Arsin, Akçaabat, Araklı, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Hayrat, Maçka, Of, Sürmene, Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir ve Yomra Ziraat Odası başkanları bilgi verdi.