Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, patates ve soğan alımı yapan Ziraat Odası Başkanları ile görüştü

Bayraktar, patates ve soğan alımı yapan Ziraat Odası Başkanları ile görüştü

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) adına üreticiden patates ve soğan alımı yapan Ziraat Odası Başkanları ile toplantı yaptı.

Toplantıda, patates ve soğan alım süreci, bu süreçte piyasada oluşan gelişmeler, çiftçilerin bu süreçle ilgili düşünceleri değerlendirdi. TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Oda Başkanlarına patates ve soğan üreticileriyle ilgili gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir, Ödemiş, Afyonkarahisar, Sandıklı, Şuhut, Gümüşhacıköy, Merzifon, Suluova, Polatlı, Çorum, Seyitgazi, Aydıncık ve Sorgun Ziraat Odası Başkanları katıldı.