Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar Karaman’da…

Bayraktar Karaman’da…

-Bayraktar Karaman’da…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Karaman programı çerçevesinde Kazımkarabekir Ziraat Odası’nın yeni hizmet ve selektör binalarını hizmete açtı

Karaman – 24.05.2014-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı şemsi bayraktar,  Karaman’a yaptığı 2 günlük inceleme, açılış ve ziyaretlerin ilk gününde Kazımkarabekir ilçesinde Ziraat Odasının yeni hizmet binası ile selektör binasını hizmete açtı.

Kazımkarabekir ilçesi girişinde Ziraat Odası başkanları ve oda yöneticilerinin karşıladığı TZOB Genel Başkanı Bayraktar, ilk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, Bayraktar’a Belediye Başkanı Ali İhsan Alan tarafından ilçeyle ilgili bilgi verildi. Burada, yörenin yanı sıra genel olarak Türkiye tarımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, göreve geldikleri günden bu yana yaptığı çalışmaları yakından takip ettikleri ve başarılı buldukları Karaman Ziraat Odası başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Bayraktar daha sonra beraberindekilerle birlikte Kazımkarabekir Ziraat Odası’nın yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından Bayraktar ve aralarında Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’ün de bulunduğu beraberindekiler Yollarbaşı Köyü’nde yaptırılan selektör binasında incelemelerde bulundu.

Burada çiftçilerle bir süre sohbet eden Bayraktar, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın imzaladığı protokol çerçevesinde oluşturulan ve kendi adının verildiği Hatıra Ormanı’nda da incelemelerde bulundu, Oda yöneticilerinden bilgi aldı.

Bayraktar'ın temas ve incelemelerine TZOB Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur da eşlik etti.