Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, domates üreticilerinin ihracat ve pazarlama sorunları hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere Antalya, Mersin ve Muğla illerindeki Ziraat Odası Başkanlarından bilgi aldı

Ankara- 20.01.2021- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, domates üreticilerinin ihracat ve pazarlama sorunları hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere Antalya, Mersin ve Muğla illerindeki Ziraat Odası Başkanlarından bilgi aldı.

Görüşmeye katılan Akdeniz, Demre, Erdemli, Fethiye, Gazipaşa, Kaş, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Ortaca, Silifke, Seydikemer, Serik Ziraat Odalarının Başkanları Bayraktar’a bilgi verdi.