Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar’dan balıkçılara ‘rastgele’

Bayraktar’dan balıkçılara ‘rastgele’

Sercin/AYDIN - 30.08.2014-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Ege Bölgesi ziyaretleri çerçevesinde av sezonu dolayısıyla Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Sercin beldesinde balıkçılarla görüştü, yeni av sezonunda bol ve bereketli ürün dileğinde bulundu.

Bayraktar, “Sezonla birlikte denizlerimiz yoğun bir av baskısı altında kalacak. Balıkçılarımızın av sezonunun 7,5 ay sürdüğünü unutmamaları gerekiyor” dedi.

Bayraktar, balıkçıların, av yasağının kalkmasıyla birlikte yapılacak yoğun avcılığın arz talep dengesini bozacağı için fiyatları da etkileyeceğini göz ardı etmemeleri gerektiğini belirtti; balıkçılara bol ve bereketli bir av sezonu diledi.