Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Kırklareli, Kütahya Oda Başkanlarından, sel felaketi başta olmak üzere devam eden doğal afetler hakkında bilgi aldı

Ankara- 22.06.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Eskişehir, Kırklareli, Kütahya Oda Başkanlarından, sel felaketi başta olmak üzere devam eden doğal afetler hakkında bilgi aldı.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıya, Bigadiç, İvrindi, Savaştepe, Sındırgı, Gürsu, İznik, Kestel, Orhangazi, Yenişehir, Bayramiç, Biga,  Tepebaşı, Kırklareli, Kütahya, Altıntaş, Aslanapa, Çavdarhisar, Domaniç, Gediz, Simav, Tavşanlı Ziraat Odası Başkanları katıldı.

Sel felaketinde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyen Bayraktar, Ziraat Odası Başkanlarından, gerçekleşen doğal afetlerin tarım arazilerine etkisi ve çiftçilerin karşılaştıkları sorunlar hakkında ilgili kurumlara iletilmek üzere bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti.