Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Bayburt, Karaman ve Kırıkkale Ziraat Odalarının başkanlarından, Bayburt, Karaman ve Kırıkkale tarımı, Bayburt, Karaman ve Kırıkkaleli çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı

Bayraktar, Bayburt, Karaman ve Kırıkkale Ziraat Odalarının başkanlarından, Bayburt, Karaman ve Kırıkkale tarımı, Bayburt, Karaman ve Kırıkkaleli çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Ankara-20.10.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Bayburt, Karaman ve Kırıkkale Ziraat Odaları’nın başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda, Bayburt, Karaman ve Kırıkkale tarımı, Bayburtlu, Karamanlı ve Kırıkkaleli çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Toplantıda Bayraktar’a Bayburt, Karaman, Ayrancı, Ermenek, Kâzımkarabekir, Sarıveliler, Kırıkkale, Çelebi, Delice, Keskin ve Sulakyurt Ziraat Odası başkanları bilgi verdi.