Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar; Adıyaman, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya Ziraat Odası Başkanlarından, nohutta, piyasayla ve TMO ile yaşanan sorunlar ve üreticilerin karşılaştığı diğer sorunlar hakkında bilgi aldı

Ankara- 10.08.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Adıyaman, Ankara, Çorum, Diyarbakır, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya Ziraat Odası Başkanlarından, nohutta, piyasayla ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ile yaşanan sorunlar ve üreticilerin karşılaştığı diğer sorunlar hakkında bilgi aldı.

Görüşmeye katılan, Adıyaman, Akyurt, Alaca, Ayaş, Bala, Besni, Beypazarı, Beyşehir, Boztepe, Cihanbeyli, Çorum, Delice, Ergani, Ilgın, Kadınhanı, Kahta, Kaman, Karaman, Kazımkarabekir, Keskin, Kırşehir, Mucur, Polatlı, Şereflikoçhisar, Silvan, Sincan, Sungurlu Ziraat Odası Başkanları Bayraktar’a, ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi verdi.