Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar’a Oda Başkanlarından tam destek

Bayraktar’a Oda Başkanlarından tam destek

-Bayraktar’a Oda Başkanlarından tam destek
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Bolu, Düzce ve
Gerede Ziraat Odalarını ziyaret etti; akil insanlar
süreciyle ilgili bilgi verdi, Başkanların görüşlerini dinledi

Düzce/Bolu – 15.04.2013 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Bolu, Düzce ve Gerede Ziraat Odalarını ziyaret ederek, akil insanlar süreciyle ilgili bilgi verdi; Oda başkanlarının konuyla ilgili görüşlerini aldı.
Ziraat Odaları Başkan ve yöneticileri, Bayraktar’ın akil insanlar grubu içinde yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler, “Süreçte yer almanız doğrudur, gönlümüz sizinle” mesajı verdiler.
Karadeniz Akil İnsanlar Grubu’nun çalışmaları için Bolu ve Düzce’ye giden Bayraktar, bu toplantılardan önce il ve ilçe Ziraat Odaları Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.
İlk olarak Düzce’de, ardından Bolu’da il ve ilçe Ziraat Odası başkan ve yöneticileriyle görüşen Bayraktar, akil insan grubunun yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, Ziraat Odası başkanlarının da konuya ilişkin görüşlerini aldı.
Ziraat Odası Başkanları, yaptıkları açıklamalarda, sürecin çok hassas olduğunu, bu çerçevede Genel Başkan Bayraktar’ın akil insanlar arasında yer almasının kendilerini rahatlattığını, yapılan işin doğru olduğunu belirterek, “Bu süreçte yer almanızı destekliyoruz. Gönlümüz sizinle. Çiftçinin, üreticinin görüşlerini en iyi şekilde duyuracağınıza güvenimiz tamdır. Yapılan iş doğrudur” mesajını verdiler.
Bayraktar’ın Düzce’de yaptığı toplantıya Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, Gümüşova Ziraat Odası Başkanı Mafil Tavlı, Çilimli Ziraat Odası Başkanı Ali Öztaş, Cumayeri Ziraat Odası Başkanı İhsan Keleş, Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran, Kaynaşlı Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Şahin, Yığılca Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Kalaycı ile Gölyaka Ziraat Odası Başkanı Bayram Bülbül katıldı.
Bolu’da yapılan toplantıda da Bolu Ziraat Odası Başkanı İsmail Yamantürk, Mudurnu Ziraat Odası Başkanı Hilmi Ayaz, Göynük Ziraat Odası Başkanı İdris Armağan, Gerede Ziraat Odası Başkanı Nazım Gökdaş ile Bolu Ziraat Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri yer aldı.
Genel Başkan Bayraktar’ın Gerede Ziraat Odası’nı ziyaretinde Başkan Nazım Gökdaş ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalıyla ilgili bilgi sundu.
-Huzurevi ziyareti-
TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Bolu ve Düzce’de süreçle ilgili diğer akil insanlar grubu üyeleriyle yaptığı ziyaret ve görüşmeleri Düzce’de bir huzurevini ziyaret ederek sürdürdü.
Düzce Hilmi Çilingir Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’ne gelişinde kurum yöneticilerince karşılanan Bayraktar, burada yaşlılarla sohbet etti; çikolata ikramında bulundu.
Huzurevi sakinleri, süreçle ilgili kendilerinin de görüşlerine başvurulmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Bayraktar’a teşekkür ettiler.