Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, SGK iftarına katıldı

Bayraktar, SGK iftarına katıldı

-Bayraktar, SGK iftarına katıldı
-“SGK’nın verimli, dürüst ve heyecanlı bir kadrosu var”

Ankara - 29.07.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İnşaat Emlak Daire Başkanlığı tarafından, emekliye ayrılan personel onuruna verilen iftara katıldı.
Bayraktar, iftarda, plaket töreninde yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun verimli, dürüst ve heyecanlı bir kadrosunun olduğunu vurguladı. Bayraktar, “Bu kurumda yaklaşık 3 buçuk yıldır keyifli görev yapıyorum ama bu kuruma girerken gerçekten bu kadar arzulu ve istekli görev yapacağımı tahmin etmiyordum” dedi.
Şemsi Bayraktar, şunları kaydetti:
“Fevkalade dürüst, verimli, heyecanlı bir kadro var. Kurumun büyümesi, gelişmesi, verimli olması, daha iyi hizmet vermesi için görev yapmaktan onur, gurur duyuyorum.
Bende özellikle yeni mühendis arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum.
Sizler bu süreçte inşallah Türkiye’nin en büyük kurumunda, en verimli kurumunda, en heyecanlı kurumunda görev yapacaksınız. Bu bizler gibi sizler içinde onur vesilesi olacak, lütfen bu kurumda çalışın ve toplumun çok önemli bir kesimine hizmet vereceksiniz, hayır duaları alacaksınız ve bunu yaparken de keyif alacaksınız.
Emekli olan değerli mühendis arkadaşlarıma da görev yaptıkları müddet için teşekkür ediyorum, bundan sonraki yaşamında mutluluklar, başarılar diliyorum.”
Konuşmasında, emekliye ayrılan personele bundan sonraki yaşamında başarı ve mutluluk dileklerini ileten Bayraktar, bütün SGK çalışanlarının Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramını kutlayarak, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez-
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, emekliye ayrılan personele hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı diledi. Etyemez, konuşmasına İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı’nın sadece bina yapan veya bina kiralayan birim olarak değil 76 milyon vatandaşa hizmet edilen yerlerin hazırlanması için çalışan birim olduğunu vurguladı. Etyemez, ayrıca, göreve yeni başlayan 40 mimar ve mühendise de hayırlı olsun temennisinde bulundu.
-SGK Başkanı İlhan-
SGK Yönetim Kurulu Başkanı Yadigâr Gökalp İlhan ise, iftar programı dolayısıyla personeliyle birlikte olmaktan mutlu olduğunu, imkânlar ölçüsünde daha fazla personelle organizasyon düzenlemeyi arzu ettiğini söyledi. Kurum Başkanlığı görevine geldikten sonra acil ve önemli işlerden dolayı personeline çok vakit ayıramadığını, ancak bundan sonraki süreçte personeli daha fazla dinlemek istediğini belirten Gökalp İlhan, emekliye ayrılan personele özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
İftar yemeğinin ardından emekli olan personele Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, TZOB Genel Başkanı ve SGK Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Bayraktar ve SGK Yönetim Kurulu üyeleri plaket verdi.