Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Rize Günleri’nde

Bayraktar, Rize Günleri’nde

-Bayraktar, Rize Günleri’nde
-TZOB Genel Başkanı, Ankara’da Atatürk Kültür
Merkezi’nde düzenlenen Rize Tanıtım Günleri’ni
ziyaret etti
Ankara – 08.03.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Rize Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti.
Bayraktar, Atatürk Kültür Merkezi’nde bugün açılan ve 11 Mart Pazartesi gününe kadar gezilebilecek Rize Tanıtım Günleri’nde, Rize, Pazar, Fındıklı ziraat odalarının standlarını gezdi.
Ziyaret sırasında, Çay ve Gelişim TV’lerine demeç veren Bayraktar, Çaykur’un Rize için öneminden bahsetti. Son yıllarda çaya alternatif kivinin ikinci bir ürün olarak öne çıktığını bildiren Bayraktar, “Çay bahçeleri yaşlandı. Verimden düştü. Daha kaliteli bir ürün için yeni dikimler yapılmalı. Devlet de bunu teşvik etmeli” dedi.
Bayraktar, ayrıca Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Sanayi ve Ticaret Odası, Rize Arı Yetiştiricileri Birliği, MÜSİAD Rize Şubesi, Çaykur standlarını da gezdi. Şemsi Bayraktar’a, Güneysu standında da yöresel çaydanlık takımı hediye edildi. TZOB Genel Başkanı, özel yetiştirilmiş Atmaca kuşunu kolunda tuttu.
Şemsi Bayraktar, Rize Tanıtım Günleri’nin güzel bir organizasyon olduğunu bildirerek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Genel Başkan Bayraktar’a TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Başoğlu, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce eşlik etti.