Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Ordu Günleri’nde

-TZOB Genel Başkanı, Ankara’da Atatürk Kültür
Merkezi’nde düzenlenen Ordu Tanıtım Günleri’ni
ziyaret etti
Ankara – 01.03.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ordu Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti.
Bayraktar, Atatürk Kültür Merkezi’nde dün açılan ve 3 Mart Pazar gününe kadar gezilebilecek Ordu Tanıtım Günleri’nde, ilk olarak Akkuş Ziraat Odası Standını ziyaret etti. Genel Başkan Bayraktar’a TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Gamzeli’nin eşlik ettiği ziyarette, Akkuş ile özdeşleşen kuru fasulye ile pekmez ikram edildi.
Daha sonra Orduspor Standı’na geçen Bayraktar’a burada, takımın atkısı hediye edildi; hatıra fotoğrafı çekildi. Genel Başkan Bayraktar, Orduspor’a, Spor Toto Süper Lig’deki başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Bayraktar, ardından sırasıyla Ordu Üniversitesi, Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği, Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ünye Belediyesi ve Perşembe Belediyesi stantlarını gezdi. Bayraktar, Perşembe Belediyesi Standını ziyaretinde yöreye özgü ceviz helvasını keserek, ziyaretçilere ikram etti.