Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Milas Ziraat Odası’nda

Bayraktar, Milas Ziraat Odası’nda

-Bayraktar, Milas Ziraat Odası’nda
-TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak İsrail mallarını kullanmama noktasında bir boykot çağrısına hazırlanıyoruz"


Milas/Muğla - 21.07.2014 - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Milas Ziraat Odası’nı ziyaretinde, İsrail'in, dünyanın gözü önünde Müslümanları katletmeye devam ettiğini, TZOB'un, İsrail mallarını kullanmama noktasında bir  boykot çağrısı hazırlığında olduğunu kaydetti.
Bayraktar, "Çünkü dünyanın gözü önünde büyük bir vahşet devam ediyor. Müthiş bir Müslüman katliamı var ama maalesef bakıyorsunuz, bazı ülkeler halen 'İsrail'in yanındayız, bu katliamı destekliyoruz' diyor. Bunu üzüntüyle karşılıyoruz" dedi.
Türkiye dışında katliama ciddi tepki gösteren bir ülke bulunmadığına dikkati çeken Bayraktar, şöyle konuştu:
"Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak İsrail mallarını kullanmama noktasında bir boykot çağrısına hazırlanıyoruz. Bu ülke, hunharca, vahşice Müslüman kanı döken İsrail'in malını kullanmamalı. Bunu devletimizden de bekliyoruz. Devlet de ticari ilişkilerini askıya almalı. İsrail ile niçin ticaret yapalım. İsrail'in malını alıp niçin onlara para kazandıralım. Bunu devletimizin de düşünmesi lazım. Biz, Türk çiftçisini temsilen İsrail mallarını kullanmak istemiyoruz ve boykota hazırlanıyoruz."