Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Çalışma Bakanı ve SGK Yönetim Kurulu’na yemek verdi

Bayraktar, Çalışma Bakanı ve SGK Yönetim Kurulu’na yemek verdi

-Bayraktar, Çalışma Bakanı ve SGK Yönetim Kurulu’na yemek verdi
Ankara – 06.12.2012 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi Şemsi Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar ve Yönetim Kurulu’na yemek verdi.
TZOB Genel Başkanı Bayraktar, yemekte, SGK’nın 4 Aralık 2012’de yapılan genel kurulunda Rahmi Cıbıroğlu ile Halit Ortaköylü’nün Yönetim Kurulu’na seçildiğini, görevi devreden Tandoğan Tokgöz ve Yusuf Yazgan’ın son derece başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.
Bundan önceki dönemde SGK Yönetim Kurulu’nda büyük uyum içinde çalıştıklarını belirten Bayraktar, şunları kaydetti:
“Görevi iki yeni üyeye devreden arkadaşlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Aramıza yeni katılan iki arkadaşımızla da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizden kuşkumuz yok. Yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte SGK Yönetim Kurulu olarak ülkemiz ve çalışanlarımız menfaatlerine yönelik gayretlerimiz devam edecektir.”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de SGK Yönetim Kurulu’nun geçtiğimiz dönemde çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade etti; kurul üyelerine, gösterdikleri büyük uyum içindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Aynı uyum ve başarılı çalışmaların bu dönemde de devam ettirileceğine olan inancını dile getiren Çelik, “benim çocuklarıma bırakacağım en büyük miras ve ben ve çalışma arkadaşlarımın SGK’daki reformları, Roman vatandaşlarımız konusundaki açılımlarımızdır” dedi.
Çelik, SGK Yönetim Kurulu’nda görevini 2 yeni üyeye bırakan Tandoğan Tokgöz ve Yusuf Yazgan’a teşekkürlerini bildirdi; yeni Yönetim Kurulu üyelerine de başarılarının devamı temennisinde bulundu.
Bakan Çelik, Tokgöz ve Yazgan’a plaket sunarken, Yönetim Kurulu’ndan ayrılmalarının SGK için çalışmalarının sonu anlamına gelmediğini, iki üyenin de teçrübelerinden istifa etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Yemeğe, Bakan Çelik’in yanı sıra, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu üyeleri, görevi devreden Tandoğan Tokgöz ve Yusuf Yazgan katıldı.