Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Bakan Çelik’e prim borçları sorununu iletti

Bayraktar, Bakan Çelik’e prim borçları sorununu iletti

-Bayraktar, Bakan Çelik’e prim borçları sorununu iletti

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile SGK prim borçlarının yapılandırılması konusunu görüştü

Ankara -09.05.201- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile doğal afetlerden zarar gören çiftçilerin ve ziraat odalarının SGK prim borçları sorununu iletti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kabulünün ardından, Çankaya Köşkü’nden ayrıldıktan sonra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelen TZOB Genel Başkanı Bayraktar, doğal afetlerden zarar gören çiftçilerin ve ziraat odalarının SGK prim borçlarının yapılandırılması konusunu görüştü. Görüşmede, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken de yer aldı.