Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Aydın Ziraat Odaları’nın iftar yemeğine katıldı

Bayraktar, Aydın Ziraat Odaları’nın iftar yemeğine katıldı

Bayraktar, Aydın Ziraat Odaları’nın iftar yemeğine katıldı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar: “Yeterli besi danası olduğunu, ithalata gerek olmadığını Tarım Bakanlığı’na ve diğer yetkililere anlattık.”

-“Tarım alanlarının her ne şartta olursa olsun sanayiye bırakılmasına karşıyım”


Söke/Aydın - 20.07.2014 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, basında besilik dana ithalatı yapılacağına dair çıkan haberler üzerine araştırma yaptıklarını gerçekten böyle bir çalışmanın yapıldığı sonucuna ulaştıklarını bildirdi.
Bayraktar, Söke Ziraat Odası’nın ev sahipliğinde Aydın Ziraat Odalarının verdiği iftar yemeğine katıldı. Yemekte yaptığı konuşmada, hızlı hareket ederek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na ve diğer yetkililere ulaşarak yeterli besi danası olduğunu ithalata gerek olmadığını anlattıklarını belirten Bayraktar, bu çalışmaları sonucunda ithalattan vazgeçildiğini bildirdi.
Şemsi Bayraktar, “Jeotermal enerjinin incire olumsuz etkisi olduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkanlarına, (dosya hazırlayın bilgi verin. Sizi yalnız bırakmayız)” dedi.
Zeytincilikle ilgili yasa tasarısının geri çekilmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Bayraktar, “Bu konuda siz de çalışma yapınız. Tarım alanlarının her ne şartta olursa olsun sanayiye bırakılmasına karşıyım” dedi.