Türkiye Ziraat Odaları Birliği

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > 30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

-30 Ağustos Zafer Bayramı

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Türk milleti, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği

her dönemde, şartlar ne olursa olsun, çok büyük zaferler

kazandı”

-“30 Ağustos Zaferi de, bu ülke insanının el ele,

omuz omuza verdiğinde, neler yapabileceğinin en somut

örneğidir”

      -“Şehitlerimizin kanlarıyla ve büyük fedakârlıklarla kurulan

Türkiye Cumhuriyeti, refah ve mutluluk içinde, sonsuza kadar

yaşayacaktır”

 Ankara – 29.08.2013 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türk milletinin, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği her dönemde, şartlar ne olursa olsun, çok büyük zaferler kazandığını bildirerek, “30 Ağustos Zaferi, bu ülke insanının el ele, omuz omuza verdiğinde, neler yapabileceğinin en somut örneğidir” dedi.

 Bayraktar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini korumasının, bu topraklarda kardeşçe yaşamasının ülkenin geleceğe güvenle bakabilmesi açısından vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Bu toprakların kolay kazanılmadığını, her karışında şehit kanı bulunduğunu belirten Bayraktar, şunları kaydetti:

“Milletimiz Kurtuluş Savaşı’nda yan yana, omuz omuza savaşmış ve zaferini 30 Ağustos 1922 günü tüm dünyaya ilan etmiştir. Hiçbir oyun ve plan bunu bozamamış ve milletimiz bir bütün halinde hareket ederek başarıya ulaşmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla ve büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece, refah ve mutluluk içinde, sonsuza kadar yaşayacaktır.

Büyük Zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak için, 5,5 milyon üyesiyle ülkemizin en büyük meslek ve sivil toplum örgütü, Türkiye Ziraat Odaları Birliği olarak bizler de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.

Bu vatanı, cepheden cepheye koşarak esaretten hürriyete ulaştıran, başarılarını Büyük Zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum.”