Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > 24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

-“Geleceğimiz olan çocuklarımıza her türlü zorluğa rağmen, en iyi şekilde eğitim öğretim vererek hayata hazırlayan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”

Ankara – 24.11.2018 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “geleceğimiz olan çocuklarımıza her türlü zorluğa rağmen, en iyi şekilde eğitim öğretim vererek hayata hazırlayan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Bayraktar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, eğitime, çocuklara yatırım yapmayan bir ülkenin dünyada öne çıkma şansının bulunmadığını, günümüz rekabet ortamında var olmanın tek yolu olan bilim ve teknolojideki gelişmenin ancak iyi bir temel eğitimle sağlanabileceğini bildirdi.

İyi bir temel eğitimin en önemli unsurunun öğretmenler olduğunu belirten Bayraktar, öğretmenlerin her türlü maddi sıkıntısının çözülmesi, en iyi şartlarda yaşamlarını idame ettirmelerinin sağlanması gerektiğini bildirdi.