Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > -Bayraktar, Ziraat Odası Başkanları ile soğan, patates, narenciye, çay ve kirazda yaşanan sorunları görüştü

Ankara- 06.05.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ziraat Odası Başkanlarından, soğan, patates, narenciye, çay ve kirazda yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.
Görüşmede, Reyhanlı ve Seyhan Ziraat Odası Başkanları soğan, Nevşehir Ziraat Odası Başkanı patates, Akdeniz Ziraat Odası Başkanı narenciye, Rize Odası Başkanı çay, Kemalpaşa Ziraat Odası Başkanı ise kirazda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında, ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere Bayraktar’a bilgi verdi.