Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Haberler > Bayraktar, Şanlıurfa ve Tunceli Ziraat Odalarının başkanlarından, Şanlıurfa ve Tunceli tarımı ile çiftçilerin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Ankara-10.11.2020- Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şanlıurfa ve Tunceli Ziraat Odaları’nın başkanları ile gerçekleştirdiği toplantıda, Şanlıurfa ve Tunceli tarımı ile çiftçilerinin sorun ve beklentileri hakkında ilgili Bakanlıklara iletilmek üzere bilgi aldı.

Toplantıda Bayraktar’a Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti, Harran, Hilvan, Siverek, Suruç, Viranşehir, Haliliye, Tunceli, Pertek Ziraat Odası başkanları bilgi verdi.