Türkiye Ziraat Odaları Birliği > Duyurular > ZOBİS ve Kurumsal E-Postaların kullanımı Hk.

ZOBİS ve Kurumsal E-Postaların kullanımı Hk.

Ziraat Odası Başkanlığına

ZOBİS ve Kurumsal E-Postaların kullanımı ile ilgili olarak aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir;

1.      Şifrenizi belli aralıklarla değiştiriniz

2.      Parolanız en az 6 karakter, bir büyük harf içerecek şekilde oluşturmanız gerekmektedir.

3.      Hiçbir koşulda kişisel şifreler, kimseye gösterilmemeli / paylaşılmamalıdır.

Şifre sadece kullanıcı tarafından bilinir ve korunması tamamıyla kullanıcının sorumluluğundadır.

Aksi durumlarda, şifresini paylaşan kişi şifreyi öğrenen kişinin kendisi adına yapacaklarının sorumluluğunu kabul etmiş sayılır.

4.      İşten ayrılan personelinizin kullanıcı adı ve şifresinin iptali, yeni kullanıcı adı ve şifre taleplerinizi ve her türlü soru,

öneri ve isteklerinizi zobis@tzob.org.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Bilgi İşlem Müdürlüğü